Anebasen — Ole Thyge PlannthinVelkommen til Anebasen med oplysninger om personer og familier som resultatet af mit arbejde med efterforskning af slægten i en lang årrække.
Der er fri adgang til hovedparten af de registrerede personer. For nulevende har jeg valgt at vise navn uden yderligere oplysninger — jf. om fortrolighed. Hvis du ønsker flere oplysninger om nulevende, kan du skrive til mig, så jeg kan hjælpe med at finde relevante oplysninger til dig.

Jeg har i min slægtsforskning taget udgangspunkt i mine børn Morten og Mikkel Plannthin, der således er probanter i udarbejdede slægtsbøger. Jeg har fulgt deres aner i de 4 grene svarende til deres bedsteforældre. Du finder links til dem i menubjælker øverst på denne side — FARFAR osv. Jeg har endvidere fulgt anerækker i forhold til Mortens børn og mine børnebørn Sille Sommer Plannthin, Johannes Sommer Plannthin og Christiane Søgård Plannthin og i forhold til Mikkels kone og min svigerdatter Pernille Plannthin (født Jensen). Slægtsforskningen er herved blevet suppleret med anerækker i forhold til mine børns svigerfamilier. En mere omfattende beskrivelse af dette kan du finde på min hjemmeside www.oleplannthin.dk.

Jeg har i min søgning efter slægtens aner søgt "bredt". Det betyder, at anebasen ud over de primære aner omfatter et stort antal bipersoner. Hvis du søger efter personer i min database, er bipersoner i min slægtsforskning måske hovedpersoner for dig. Jeg har tilstræbt at være omhyggelig med datakvalitet og med kritisk vurdering af kilder ved registrering af oplysninger om bipersoner. Men du skal huske, at det altid er en god idé at kontrollere oplysninger, så vidt muligt i forhold til primære kilder. Jeg har derfor for de fleste personer og familier anført kilder, så du selv kan vurdere og kontrollere kvaliteten af mine oplysninger. Skriv eventuelt til mig, så jeg kan hjælpe med at vurdere datakvaliteten, og skriv endelig til mig, hvis du finder fejl eller er uenig med mig.

Anebasen indeholder oktober 2023 ca. 44.200 personer fordelt på ca. 16.000 familier.

Kontakt mig

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg besvarer alle henvendelser snarest muligt.

Søg
Udvidet søgning