Morten

Morten Plannthin

Morten fotograferet 2010


Morten er født september 1969. Han bor de første år på Sønder Boulevard på Vesterbro. Derefter i Valby — først i Trekronergade og fra 1979 på Cæciliavej.


Morten går i Vigerslev alles Skole til 9. klasse, derefter på Vestre Borgerdyd Gymnasium, hvorfra han bliver student i 1988. Han bliver cand.polit. fra Københavns Universitet i 1998.


Morten flytter hjemmefra 1989 — han bor i dag på Søndre allé i "Den hvide By" i Valby sammen med sin kone Jane Søgård Hansen og deres 3 børn Sille (født 1998),  Johannes (født 2002) og Christiane (født 2012).


Han har været gift med Pernille Sommer Christensen, der er mor til Sille og Johannes. Hun er datter af Hans Peder Christensen og Merete Sommer. Han er nu gift med Jane Søgård Hansen, der er mor til Christiane.  Hun er datter af Steen Otto Hansen og Agnete Søgård Hansen (f. Jørgensen).


Morten Plannthin bliver 1993 ansat som studentermedhjælp på Københavns Universitet. Efter kandidateksamen er han blevet fastansat på universitetet, hvor han i dag er Projektchef i Koncern-Økonomi.


Morten holder meget af at gå til fodbold og det er jo helt i top, når FCK vinder eller allerbedst bliver mestre. Læs mere om dette på fctrekantens hjemmeside, som han redigerer.